Evropska banka za obnovu i razvoj (ERDB) i Bel Medic potpisali ugovor o saradnji

28.09.2019.
Evropska banka za obnovu i razvoj (ERDB) i Bel Medic potpisali ugovor o saradnji

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Bel Medic započeli su saradnju. Ovo je prvi put da zajedničkim ulaganjem EBRD i Fond za proširenje preduzeća (ENEF) investiraju u privatni zdravstveni sektor u Srbiji, sa ciljem da se podstakne njegov dalji razvoj.
Sredstva će biti iskorišćena za finansiranje kupovine opreme za novoizgrađeno bolničko krilo Bel Medic-a u Beogradu, kao i za podršku budućem rastu i razvoju bolnice. Pomoću ove investicije Bel Medic će moći da poveća smeštajni kapacitet bolnice i da potpuno opremi dve nove operacione sale.
Zsuzsanna Hargitai, EBRD Regionalni direktor za Zapadni Balkan izjavila je: “Ova investicija će podržati Bel Medic u razvijanju ponude novih usluga sa dodatnom vrednošću. Drago nam je što možemo da podržimo razvoj i modernizaciju srpskih bolnica u korist građana".
Dr Jasmina Knežević, osnivač Bel Medica, izjavila je:
"Počastvovani smo što je EBRD prepoznao Bel Medic kao kuću od poverenja koja ima kapaciteta da uhvati korak sa svetom i svetskim standardima. Oduvek našim pacijentima pružamo vrhunsku uslugu i partnerstvo sa EDRB nam mnogo znači da nastavimo tu praksu".

   
       
     
   

Copyright by Bel Medic 2019. All rights reserved.

Like us!
Follow us!
Follow us!
Follow us!